iTOVi

Een watte? Een iTOVi scanner is een klein apparaatje die middels GSR technologie meet op welke etherische olie jouw lijf het meest reageert. Bij mij kun je een scan laten doen, met achteraf een uitgebreid rapport. Hier leg ik graag uit hoe het precies in zijn werk gaat!

De iTOVi scan gebruikt de GSR technologie, Galvanic Skin Reaction. Dit is dezelfde technologie die jouw smart watch bijvoorbeeld gebruikt om zijn metingen te doen. Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten door middel van lichte elektrische geleiding. Alles heeft een unieke frequentie. Een frequentie bestaat uit trillingen; dit is het aantal keren dat een golf zich herhaalt in een seconde. Eén voor één worden er honderden frequenties naar 273 bio-markers in het lichaam gestuurd, bio-markers zijn delen van het lichaam zoals organen, de wervels en andere lichamelijke systemen. De bio-markers in het lichaam herkennen deze frequenties en het lichaam geeft een unieke respons hierop.

Wat kan de uitslag zeggen? Het kan betekenen dat het iets is waar je lijf moeite mee heeft en dus ondersteuning voor wil, maar het kan ook zijn dat je lijf er al volop mee aan de gang is. Een beetje situatieschets van hoe het met je gaat helpt mij om een plan te kunnen maken met jou. Het geeft dus niet een slechte gezondheid aan en kan niet gebruikt worden voor diagnostische doeleinden. Wél kan het je helpen inzien waar je lijf om vraagt.

De iTOVi scan is veilig voor iedereen; kinderen, zwangeren, dieren, zelfs voor mensen met een pacemaker.

Kosten

Je kunt bij mij een scan plannen. Nieuwe leden krijgen van mij een gratis scan! In elk ander geval, check de prijzen hieronder.

Type scanOmschrijvingPrijs
iTOVi scan basisiTOVi scan & basis rapport€15
iTOVi scan uitgebreidiTOVi scan & uitgebreid rapport over de top 3 uit de scan€25
iTOVi scan deluxeiTOVi scan & uitgebreid rapport over de top 10 uit de scan€35