Over ons

Ik ben Kristel, moeder van 2 meisjes en een sterrenkindje. Ik ben getrouwd met Danny en wij leven midden in de Bollenstreek. Mijn opvoeding was totaal verschillend van hoe wij het met onze dochters aanpakken. Mijn liefde voor de meiden maakte dat ik vanzelf op het pad van natuurlijk ouderschap terecht kwam. En zo natuurlijk ook bij alle opties die daarin passen.

Het ouderschap is voor mij iets natuurlijks. Ik lees er graag over, maar ik volg mijn hart wanneer ik keuzes maak voor de meisjes. Ik had nooit verwacht deze richting te nemen in het ouderschap, maar inmiddels ben ik trots ambassadeur van samen slapen, wasbare luiers, ergonomisch dragen, natuurlijke producten, borstvoeding en nog veel meer. Vanuit die passie ben ik op mijn socials gaan delen en zodoende begon het idee van Natuurlijk Geliefd.

Nu is Runa al ruim 4 jaar oud en leek het mij een mooie tijd om eens daad bij woord te voegen. Speciaal voor alle (toekomstige) ouders die geïnteresseerd zijn in het dragen van hun kindje, wasbare luiers, natuurlijke en duurzame producten en meer, heb ik dit platform opgezet. Het was voor mij best een speurtocht om alle info die ik nu heb te kunnen vinden. Die speurtocht wil ik jou hiermee besparen.

Natuurlijk Geliefd heeft veel betekenissen, waardoor het een perfecte naam is voor de bundel aan informatie die ik met je deel. Want Natuurlijk ben jij Geliefd, en jouw kleine ook! En wij verzorgen onze Geliefden graag op een zo Natuurlijk mogelijke manier. De naam is allesomvattend, een directe weergave van waar ik voor sta.

Je kunt bij mij terecht voor diverse diensten. Check altijd even het actuele aanbod om te zien wat bij je past. Zie je jouw wens er echter niet tussen staan, schroom dan alsjeblieft niet om mij een bericht te sturen. Ik denk graag met je mee, en als ik het niet kan doen voor je weet ik wellicht iemand die je verder kan helpen. Ik wens jou een mooie reis in het ouderschap en hoop je gauw te zien of te spreken.

Liefs, natuurlijk, van Kristel