Over ons

Ik ben Kristel, moeder van 2 meisjes en een sterrenkindje. Ik ben getrouwd met Danny en wij leven midden in de Bollenstreek. Mijn opvoeding was totaal verschillend van hoe wij het met onze dochters aanpakken. Mijn liefde voor de meiden maakte dat ik vanzelf op het pad van natuurlijk ouderschap terecht kwam. En zo natuurlijk ook bij alle opties die daarin passen.

Het ouderschap is voor mij iets natuurlijks. Ik lees er graag over, maar ik volg mijn hart wanneer ik keuzes maak voor de meisjes. Ik had nooit verwacht deze richting te nemen in het ouderschap, maar inmiddels ben ik trots ambassadeur van samen slapen, wasbare luiers, ergonomisch dragen, natuurlijke producten, borstvoeding en nog veel meer. Vanuit die passie ben ik op mijn socials gaan delen en zodoende begon het idee van Natuurlijk Geliefd.

Nu is Runa al ruim 3 jaar oud en leek het mij een mooie tijd om eens daad bij woord te voegen. Speciaal voor alle (toekomstige) ouders die geïnteresseerd zijn in het dragen van hun kindje, wasbare luiers, natuurlijke en duurzame producten en meer, heb ik dit platform opgezet. Het was voor mij best een speurtocht om alle info die ik nu heb te kunnen vinden. Die speurtocht wil ik jou hiermee besparen.

Naast het zijn van mama, ben ik ook draagconsulent en grafisch designer (Geliefd Design). Ik heb dus twee mooie passie projecten, waar ik met veel plezier aan werk. Mis je echter iets? Schroom dan niet om contact met me op te nemen! Ik denk graag mee en wil mij altijd verbeteren om jou optimaal te kunnen helpen!